AKTUELLT

Bacall och Malo är producenterna bakom en av sommarens största hits ”Africa”. Nu följer de upp succén med nya singeln ”Made Of Stone”.

I maj släppte de svenska producenterna Bacall och Malo sin debutsingel ”Africa” tillsammans med reggaeartisten Prince Osito. Låten har idag streamats över 20 miljoner gånger, sålt dubbelplatina och placerat sig i toppen på landets allra största radiostationer.

Nu teamar de återigen upp med Prince Osito för att släppa nya singeln ”Made of Stone” som handlar om att vara stark i sig själv och att övervinna de hinder som kommer i ens väg. Låten är en musikalisk cocktail där arenarock-anthem möter hårda djungelrytmer som sveps in i ett elektro/trap-drop vilket i sin tur ger den perfekta balansen av alla ingredienser.

”För oss är ’Made Of Stone’ en äkta motivationslåt som passar både på gymmet och när man känner att man behöver den där extra kicken i livet. Den handlar om att våga köra järnet. Så länge man tror på sig själv kan man nå långt, lite som vi, och längre kommer vi nå”säger Bacall och Malo.

”Made Of Stone” släpps via Virgin Records.

LYSSNA

VIDEO

KONTAKT

Robert Olausson
Senior project manager
08-714 95 14
robert.olausson@umusic.com

DELA