karriarJill Johnson

Inspelningarna I Nashville, av kommande säsongs “Jill’s Veranda”, är precis avslutade. I år firar Jill 10 år med sitt band. Och det firas självklart med 10 spelningar i sommar.

Till hösten kliver hon in på Gothia Towers i Göteborg med Las Vegas showen “That’s Life”.

Jill Johnson

Robin Bengtsson

Vinnaren i årets Melodifestival 2017!

Hans musik har idag streamats över 37 000 000 gånger på Spotify och spelats över 20 000 gånger på radio.

Robin har haft en fantastisk vår och försommar och turnerande fortsätter runt om i sommarsverige.

Här kan du se Robin:

Robin Bengtsson

Jens Hult

Jens Hult var en udda fågel i Idol-sammanhang och karvar sig nu en karriär som vissångare med hjärta, mognad och närvaro.

Med det nysläppta fantastiska albumet “Tiden före mig” i ryggen beger sig Jens, på sång och akustisk gitarr, ut i sommarsverige, tillsammans med musikern Linus Hasselberg (från Brothers Among Wera) på diverse olika stränginstrument och bastrumma.

Det här vill du se, lyssna på och njuta av.

Här skapas 2000-talets nya viskatalog. Magi!

Jens Hult

Elisa Lindström

Elisa är högaktuell med singeln “To The Radio”. Första singeln ut från kommande album “Roses In The Rain”. En energifylld låt med en text som handlar om att leva här och nu – det perfekta soundtracket till härliga sommardagar.

Andra halvan av augusti går Elisa in i repetitioner för höstens och vinterns roll som Maria i Sound Of Music på Nöjesteatern i Malmö.

Här kan du se Elisa i sommar:

Elisa Lindström

Dolly Style

Moonlight är nya singeln från Dolly Style! Detta är första gången Dolly Style jobbar med Andreas Carlson, som tidigare skrivit hits till artister som Katy Perry, Backstreet Boys, Britney Spears mfl och nominerats till både Grammy och Emmy Awards.

På Moonlight ligger även B-spåret ”Glitter”, som Dolly Style själva varit med och skrivit, precis som förra singeln ”Bye Bye Bby Boo”.

Dolly Style har med sitt eget unika uttryck dollyfierat Sverige och blivit en av 10-talets mest unika popakter. Köerna med färgglada peruker vet inget slut när trion kommer till stan. Med miljontals visningar på YouTube och en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier har Dolly Style kommit för att stanna.

Hösten 2017 beger sig Dolly Style ut på en egen konserthusturné.

Elisa Lindström

Kikki Danielsson

Inspelningarna av “Så mycket bättre” är precis avslutade och likaså inspelningen av uppföljaren till kritikerrosade albumet “Postcard From A Painted Lady”.

Vilka tolkningar kommer vi få se Kikki göra och vilka av hennes låtar kommer att tolkas?

I väntan på svaret så kan ni se Kikki här i sommar:

Kikki Danielsson

Shirley Clamp

Shirley Clamp är en av Sveriges mest folkkära artister. Men en sångröst som få och dessutom förmågan att blanda humor och allvar är hon en unik artist i sitt slag.

I sommar är hon bl. a. en av artister på årets Packmopedsturné. Här kan du se Shirley i sommar:

Shirley Clamp

Sonja Aldén

I slutet av mars släppte Sonja Aldén nyttt studioalbum och åkte ut på en landsomfattande vårturné, “Meningen med livet”, tillsammans med sina två vapendragare Anders Pettersson och David Lindgren Zacharias.

I sommar kan du se henne här:

Sonja Aldén

DELA