Niello_Stjernberg
Niello_Stjernberg

– Idag släpper jag och Robin Stjernberg ”Sista Ordet” som handlar om att lämna negativ energi och elaka människor bakom sig och istället sprida kärlek tillsammans med dem som svarar med samma mynt.

Jag och Robin träffades i vimlet av minglande branschfolk på Grammisgalan tidigare i år. Sällan träffar jag människor som utstrålar så mycket positiv energi och kärlek som Robin. Vi började prata och klickade direkt. Några veckor senare träffades vi igen och inledde en intensiv period av musikskapande. Parallellt med vårt skrivande fördjupade vi våra nytvinnande vänskapsband och upptäckte snabbt att vi såg på livet med samma ögon. Vi delade värderingar och intressen men framförallt delade vi synen på vad riktig vänskap är.

Över några glas på restaurangen Söders Hjärta kom vi fram till att vi båda släpat runt på dåliga vänskapsrelationer genom livet och att det är viktigt sätta ner foten och säga ifrån när någon behandlar en illa. Vi tog ner diskussionen till studion och därmed började skapandet av låten ”Sista Ordet”.

Jag ser mig själv som en öppen och tolerant person och försöker alltid se det fina i alla jag möter, men ibland stöter jag på människor som ser snällhet som en svaghet. I de fallen har jag många gånger upplevt att jag blir tagen för givet och i vissa fall utnyttjad. Jag förlåter mer än gärna mina vänners oavsiktliga misstag men jag vägrar vara en dörrmatta!

/Niello

DELA